Kesätöihin ajojärjestelijäksi

Haemme nyt Kuljetus –yksikkömme kuljetustoimistoon kesätyöhön AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

Työtehtäviisi kuuluu loppujakelu-, runko- ja suorakuljetusten ohjaus, noutokuljetusten tilaaminen, asiakas-, yhteistyökumppani-, ja kuljettajayhteyksien hoitaminen sekä erilaisten poikkeamatilanteiden selvittely.  Teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi kuljetusliikkeiden ja myymälöiden kanssa. Työ on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa, sisältäen myös viikonlopputyötä. Työaika on keskimäärin 37,5h/vko.

Työsuhteet ovat määräaikaisia, alkaen toukokuun aikana ja päättyen 31.8.2021. Työtehtävät voivat soveltua hyvin myös esim. logistiikka-alan (amk) opiskelijalle. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kaupan alan tai logistiikka-alan työkokemusta.

Tehtävissä menestyminen vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, monipuolisia ongelmanratkaisutaitoja ja hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä toimiminen edellyttää myös hyviä ryhmätyö- ja asiakaspalvelutaitoja, sillä kommunikoit paljon sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sinulla on positiivinen asenne ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, ja käytät sujuvasti tietotekniikkaa. Työssäsi voit tarvita ajoittain myös englannin kieltä. Työskentelypaikkanasi on Sipoon PT-logistiikkakeskus.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja sopivasti haasteita antavan työn logistiikan parissa. Työtehtävään saat perehdytyksen, sekä tuen päivittäiseen työskentelyysi. Meillä työskentelevänä saat myös S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Täytä sähköinen hakemus 28.2. mennessä osoitteessa: www.tinyurl.com/ajojar21

Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!