Avoin työpaikka: kuljetusesimies Limingan terminaaliin

Inex hakee Pohjois-Suomen yksikköön Limingan alueterminaaliin 

KULJETUSESIMIESTÄ

Työhösi kuuluu yhdessä muiden kuljetusesimiesten kanssa vastata  S-ryhmän Pohjois-Suomen jakelualueen päivittäistavarakaupan logistiikan loppujakelukuljetusten ohjauksesta sekä asiakasyhteyksien hoitamisesta.

Tehtävän olennaisena osana on yhteistyö eri sidosryhmien, kuten kuljettajien, kuljetusliikkeiden, myymälöiden, ja alihankintaterminaalien kanssa. Lisäksi teet omavalvonta- ja terminaalitoimituskirjausten ylläpitoa. Vastaat osaltasi toiminnan laadun ja tehokkuuden seurannasta ja toteutumisesta. Työssäsi käytät laajalti SAP -järjestelmän eri sovelluksia. Työkavereiksesi saat kolme ammattitaitoista kollegaa, joilta saat tehtävään perehdytyksen, sekä tuen päivittäiseen työskentelyysi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta, sekä reipasta otetta työntekoon. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti sitoutunut työhösi. Sinulla on myönteinen asenne ja halu kehittää yhteistä toimintaa ja myös omaa osaamistasi. Tietojärjestelmien käyttö on sinulle luontevaa, ja omaksut uudet asiat nopeasti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kaupan tai logistiikan alalta ja tehtävään soveltuvaa vähintään toisen asteen koulutusta. Päivittäistavarakaupan tuntemus on sinulle etu.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aamu- ja iltavuorot sijoittuvat ma-pe klo 07-24 välille, sekä kerran kuukaudessa on sunnuntaivuoro klo 15-23.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän yhdessä Suomen suurimmista logistiikkayhtiöstä. Meillä työskentelevänä saat myös S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Sundqvist, puh. 010 76 87954.

Hakemukset pyydämme lähettämään 20.9. mennessä sähköisellä hakemuslomakkeella.

Tule mukaan osaavaan ja energiseen joukkoomme!