Ajankohtaista Inexillä

Logistiikkatyöntekijöitä keräilyyn käyttötavaralogistiikkakeskukseen

Haluatko osaksi rentoa ja energistä työyhteisöä, jonne on mukava tulla joka päivä töihin?

 

Haemme nyt Sipoon käyttötavaralogistiikkakeskukseen vakituiseen työsuhteeseen

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

 

Työtehtäviisi kuuluvat ääni- ja riippukeräys, palautusterminaalin tehtävät sekä työntömastotrukilla työskentely. Työ on kokoaikainen vuorotyö aamu- ja iltavuoroissa.

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on itsenäinen ote työhön ja hyvä rutiininsietokyky. Tarvitset työssäsi myös aktiivista ja tarkkaa työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän logistiikan parissa, vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, jossa pystyt itse vaikuttamaan kuukausittaisen ansiotasoosi. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän laajat henkilöstöedut sekä Smartumin kulttuuri- ja liikuntaedun.

 

Tuntuisiko tämä juuri sinun työltäsi?

 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.10. mennessä.

 

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa

www.inex.fi

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet modernit automatisoidut päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Keravan ja Sipoon rajalla, osoitteessa Keuksuontie 1-3.