Ajankohtaista Inexillä

Avoimia työpaikkoja: automaation laitekäyttäjiä

Uuden Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskuksemme käyttöönoton seuraavan vaiheen lähestyessä haemme joukkoomme logistiikkatyöntekijöitä

 

AUTOMAATION LAITEKÄYTTÄJIKSI

 

Meillä työskentelet Suomen suurimmassa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa alan uusimman teknologian parissa ja pääset mukaan uuden logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheeseen. Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen. 

Koulutustaustasi voi olla tekniseltä tai logistiikka-alalta tai sinulla on kiinnostusta tekniikkaan sekä automaatioon. Sinulla on halu oppia uutta sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kieltä sekä perustason englannin kielen osaamista. Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa viileässäkin lämpötilassa. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa mukavassa ja osaavassa porukassa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ison talon mahdollisuudet oman työnkuvan laajentamiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Saat vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, jota täydentävät S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 30.6.2018 mennessä.

Tehtävät alkavat alkuvuonna 2018.

 

Täytä sähköinen hakemus täällä.