Ajankohtaista Inexillä

Avoimia työpaikkoja: automaation laitekäyttäjiä kesätöihin

Etsitkö kesäksi upeaa mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta?

 

Inex Partners Oy hakee uuteen, moderniin PT-logistiikkakeskukseen


AUTOMAATION LAITEKÄYTTÄJIÄ KESÄTÖIHIN

 

Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Eduksesi tehtävässä menestymiselle on teknisen alan opinnot sekä kiinnostus tekniikkaan. Koulutamme sinut työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Odotamme kuitenkin, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Tarvitset työssä myös hyvää fyysistä kuntoa sekä perustason englannin kielen osaamista. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään 3 kuukautta.

Inex tarjoaa työntekijöilleen kannustavan palkkauksen sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Meillä pääset työskentelemään Suomen suurimmassa, automatisoidussa logistiikkakeskuksessa ja oppimaan paljon uutta logistiikan eri työvaiheista.

Inexin uudet logistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Keravan asemalta on kulkuyhteys kaikkiin työvuoroihimme. Kesätyöhaastattelut järjestetään päiväsaikaan, jolloin järjestämme tarvittaessa kuljetuksen Keravan asemalta logistiikkakeskukselle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 6.5. mennessä oheisella hakulomakkeella. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin sähköpostitse.