Ajankohtaista Inexillä

Avoimia työpaikkoja: Logistiikkatyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin

Haemme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen automaation laitekäyttäjän tehtävään. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmassa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa ja käyttää alan uusinta teknologiaa sekä olla mukana uuden logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheessa.

Automaation laitekäyttäjän tehtävääsi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Tehtävässä edellytetään aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, nopeaa ongelmanratkaisukykyä sekä uskallusta koskea laitteisiin. Sinulla on kiinnostusta tekniikkaan, käsillä tekemiseen ja automaatioon. Arvostamme logistiikka-alan tai teknisen alan koulutusta sekä työkokemusta logistiikasta tai automaatiosta. Työpäivän aikana kävellään paljon ja tarvittaessa kiivetään, joten työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa kommunikointia radiopuhelinta käytettäessä. Järjestelmien pääkieli on englanti, joten tarvitset työssäsi vähintään perustason englannin kielen taitoa. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa.

Inex tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Myös henkilöstön liikuntaa ja työpaikkaruokailua tuetaan. Osaavilla työntekijöillä on mahdollisuudet laajentaa omaa työnkuvaansa ja kartuttaa osaamistaan logistiikkaprosessin sisällä.
 
Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!
 
Täytä sähköinen hakemus pe 30.6.2017 mennessä osoitteessa
http://tinyurl.com/lozvooh