Ajankohtaista Inexillä

Avoimia työpaikkoja vakituisiin työsuhteisiin

Haemme nyt

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskukseen automaation laitekäyttäjän tehtävään. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmassa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa ja käyttää alan uusinta teknologiaa sekä olla mukana uuden logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheessa.

Automaation laitekäyttäjän tehtävääsi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Tehtävässä edellytetään aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on kiinnostusta tekniikkaan, käsillä tekemiseen ja automaatioon. Arvostamme logistiikka-alan tai teknisen alan koulutusta sekä työkokemusta logistiikasta tai automaatiosta. Työpäivän aikana kävellään paljon ja tarvittaessa kiivetään, joten työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Työssä edellytetään sujuvaa kommunikointia. Järjestelmien pääkieli on englanti, joten tarvitset työssäsi vähintään perustason englannin kielen taitoa. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa.  
Inex tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Myös henkilöstön liikuntaa ja työpaikkaruokailua tuetaan. Osaavilla työntekijöillä on mahdollisuudet laajentaa omaa työnkuvaansa ja kartuttaa osaamistaan logistiikkaprosessin sisällä.
 
Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!
 
Täytä sähköinen hakemus su 24.9.2017 mennessä täällä.