Ajankohtaista Inexillä

Avoimia työpaikkoja: Logistiikkatyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin

Haemme nyt

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen uuden Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskuksen keräystehtäviin.

 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä Suomen suurimmassa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa ja käyttää alan uusinta teknologiaa sekä olla mukana uuden logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheessa. Viisivaiheisen käynnistyksen ajaksi tarjoamme pitkiä määräaikaisia työsuhteita, enintään vuoden 2018 loppuun.


Työtehtäviisi voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys sekä lähettämötyöt.


Tehtävässä edellytetään aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana tulee paljon toistoja ja kävelyä. Työ sopii niin naisille kuin miehillekin. Arvostamme logistiikka-alan koulutusta sekä työkokemusta logistiikasta tai automaatiosta. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa.

 

Inex tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Myös henkilöstön liikuntaa ja työpaikkaruokailua tuetaan. Osaavilla työntekijöillä on mahdollisuudet laajentaa omaa työnkuvaansa ja kartuttaa osaamistaan logistiikkaprosessin sisällä.

 

Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!

 

Täytä sähköinen hakemus 31.5.2017 mennessä osoitteessa

http://tinyurl.com/mbovk7s